maanantai 6. heinäkuuta 2015

Mennään maalle!

Eilen menin myymään arpoja ystäväisteni Ellan ja Ainon kaa Ravinuorten nimissä. Saatiin myytyä n. 50 1€ maksavaa arpaa, joissa oli huimia voittoja kuten tikku, jonka päässä oli pöllö ja siemenpusseja puutarhureille :D. Paras palkinto taisi olla tikkataulu ja tikat. Yritimme sitten päässä pitämään talutusratsastusta Sepin kanssa, mutta se jouduttiin lopettamaan aikasemmin, kun ponilla alkoi pylly nousemaan lapsia piti napata pomppivan ponin selästä :D.

En löytänyt ketään, joka olisi oikealla kameralla kuvia ottanut, joten nauttikaa hulpeista puhelin kuvista.




Sitten, kun tapahtuma loppui lähdettiin Ellan kanssa Lillin kanssa kävelylle, tai ainakin oli tarkoitus. Hyvä, että päästiin pihasta pois, kun heppa alkoi jumimaan eikä suostunu liikkumaan, vaikka kuinka koitin olla sille kiltti ja lahjoin herkuilla, kun ei kahtaa repiä perässä :D. Käytiin me kävelemässä ihan pikku lenkki ja sitten mentiin siihen pellolle vähän käveleskelemään riimulla.



Sen jälkeen käveltiin, sitten meille ja äiti vei meidät kauppaan. Käytiin ostaan hevosille omenoita ja siitä mentiin sitten tallille. Annettiin hevosille omenat ja räpsin samalla muutaman kuvan (tällä kertaa ihan oikealla kameralla :D). Tallilta mentiin Ellalle ja sieltä mopolla Vanessalle. Käytiin sitten rannalla ja kello oliki jo reilu 11, niin Ella vei minut kotia.













1 kommentti:

  1. Todella hienoja kuvia! Varsinkin kymmenes kuva on mun silmään todella hieno :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista