keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kärryttelyä ja muita kuulumisia

Eilen käytiin Ravinuorten kanssa ajamassa Sepi nimisellä shetlanninponilla. Sepi on ravinuorten ns. oma poni, joten siitäkin luultavasti tullaan tulevaisuudessa blogin puolella kuulemaan. Eli siis, kun olin päässyt tallille siellä oli jo suht iso lauma lapsukaisia ja myöhemmin myös tuli pari lisää. Siinä he sitten valjastivat ponin ja kaksitellen kaikki vuorollansa lähtivät ajamaan :D.

Ensimmäisenä ajoivat ystäväiseni, ja Aino pyysi minua kuvamaan, joten minä kilttinä jäin sinne. Ja herranjumala sitä sääskien määrää, kumma kun minua ei imetty kuiviin. Siinä sain muodostettua uran pihaan missä olin kävellyt ja huitonut ötököitä pois :D. Sitten meninkin jo talliin istuskelemaan ja otin muutaman artsy-kuvan, kukista ja Ainon mieliksi hevosen sonnasta hänen kamerallaan, hahaa.




Vähän ajan päästä menin sitten itsekkin ajamaan, ja körryyteltiin maastotietä noin kaksi kilometriä, tallille päin tullessa pylly vähän lenteli, mutta mitäs pienestä. Sepille tuli ihan hiki, jospa sen heinämaha alkaisi kutistumaan. Tallissa sitten käytettiin poni nopeasti suihkussa ja siltä pestiin ekaa kertaa pää, kävi pieni vahinko, vettä meni vähän sen silmään ja se sitten nousi pystyyn. Vesi ei ole oikein Sepin juttu :D. Sitten jouduinkin jo lähtemään kotiin.





© Aino

Ollaan käyty myös katselemassa ja pariinkertaan ratsastamassa Lillillä pellolla. Harmi, että kameraa ei ikinä ole mukana, mutta siinä on kyllä niin huono putkikin, että kaukaa ei saa otettua kuvia. 

Niin, ja laitoin ulkoasun taas uusiksi. Bannerissa on enemmän kuvia ja muitakin kiekuroita, siihen kyllä menikin aikaa, kun en mestari ole tuon Gimpin käytössä. Blogi on nyt myös yhtenäinen ja hieman leveämpi, lisäsin ylös myös tuommoisen "Sicky navigation barin".

Mitä mieltä olette ulkoasusta?
Mitä muuttaisitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti